Ett mysigt café i Lindome

Hejsan! Älskar du bakverk och tycker om att få njuta av livet så finns det ett underbart café i Lindome som heter Kagos Bageri. I den här bloggen brukar jag skriva om bakning och matlagning och hade gärna bjudit er på en kaka om det hade varit möjligt, det är tanken som räknas! Jag bakade bullar häromdan med de blev lite brända i botten. Därför har jag tagit en paus från bakningen och gick i stället till Kagos Bageri för en fika 

Att få unna sig något riktigt gott till kaffet tycker jag verkligen att alla ska göra. Jag har en tradition och det är att bjuda på fika på jobbet när vi har personalmöte på onsdagarna. Planen var ju att jag skulle bjuda på hembakade kanelbullar men som sagt så blev de ju brända i botten så därför blev det bakverk inköpt på Kagos Bageri som jag i stället bjöd på. Det som är så bra med Kagos Bageri är att det både är ett konditori och ett café i Lindome som har ett stort urval av bakverk att välja på. Om ni inte tidigare har varit på Kagos Bageri så är det ett bageri och café som jag varmt vill rekommendera. Nu vill jag gärna få reda på vilka era favoritbakverk är. Skriv gärna och berätta om detta och om ni känner för det så får ni gärna bifoga receptet också. Nu ska jag inte uppehålla er något mer, ni har säkert fullt upp med annat. Det var hur som helst väldigt trevligt att ni kom in på bloggen och läste det här inlägget. 

Du gillar kanske också...