En personlig tränare som hjälper mig med motivationen

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag vet att ni är en hel del som har haft en del frågor och funderingar kring det här med att hitta en bra och seriös personlig tränare i Kumla med omnejd, vilket jag verkligen kan förstå. Jag vill verkligen tipsa er om det företag som jag valt att vända mig till, nämligen Training for quality – by Meyer. Training for quality – by Meyer är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon fick utav detta företag. Jag har tidigare haft problem när det kommer till personliga tränare, då många utav de företag som jag tidigare valt att vända mig till, inte har varit seriösa eller professionella, vilket är synd. Jag har även väldigt svårt för att träna på egen hand, då min motivation är väldigt låg. Jag blev därför så glad när jag hittade just Training for quality – by Meyer, då detta företag verkligen kunnat ge mig den hjälp som jag behövt. Min personliga tränare som jag har idag är otroligt kunnig när det kommer till kundservice, och får mig därför alltid att känna mig bekväm och trygg i mitt val utav företag.

Han är även väldigt duktig inom sitt yrke, och vet alltid hur han ska kunna hjälpa mig på det bästa möjliga sättet. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Kumla och Örebro med omnejd att vända er till just Training for quality – by Meyer, då detta företag verkligen gett mig den bästa tänkbara servicen. 

Du gillar kanske också...